Hi!

Mijn naam is
Lylous Koroma oftewel..

Leerexpert Lylous

Lylous - over mij header

Persoonlijke ontwikkeling en het laten 'groeien' van mensen is mijn passie. Dit geeft mij zoveel energie!

Als leerexpert zet ik mij in om vrouwelijke ondernemers of bedrijven te begeleiden bij de ontwikkeling van een (online) leerprogramma, training of cursus.

" Practice what you preach "

Investeren in jezelf vind ik ontzettend belangrijk. Om die reden heb ik o.a. de volgende opleidingen afgerond:

Immers, practice what you preach!

15 jaar ervaring

Sinds 2008 werk ik als Learning & Development adviseur op het hoofdkantoor van PLUS. Ik heb meer dan 100 trainingen opgezet. Hierdoor weet ik goed wat het werken met verschillende doelgroepen, zoals ondernemers en ambitieuze hoofdkantoor collega’s inhoudt. Ook heb ik gewerkt bij trainingsbureaus GITP en bij Horizon Interlingua (Amsterdam).

And more..

Samen met mijn twee kids woon ik in Utrecht. We wonen in een schattig jaren ’30 huisje. In 2021 heb ik dit van fundering tot dak helemaal laten verbouwen. 

Geboren op 02-02-1982 (guess my lucky number) en opgegroeid in Assen. Ik ben graag buiten, liefst in de zon. Reis veel en vind het heerlijk om lekker te dansen op swingende muziek. 

Financiële onafhankelijkheid voor zoveel mogelijk vrouwen is mijn missie! Daarom help ik graag vrouwen met het delen van kennis om zo andere vrouwen persoonlijk te laten groeien.

Het boek ‘Rich dad, poor dad’ heeft mijn leven veranderd. Dit was voor mij de aanleiding om mij op 22-02-2022 in te schrijven bij de KVK als Leerexpert Lylous. En opnieuw brengt de 2 mij geluk!

Waarvoor zet je mij in?

Ik weet hoe mensen leren. Hoe je iets het beste kunt overbrengen, zodat het beklijft en wordt toegepast. Niemand wil tijd steken in een training en dan niets hebben geleerd. Het is pas effectief als het blijft boeien.

Mijn leerprogramma’s onderscheiden zich, doordat ze inhoudelijk ijzersterk zijn en na afloop een verandering bij de deelnemer te weeg brengen. Ze zijn praktisch toepasbaar, visueel aantrekkelijk en vooral… fun!

Met mij zet je een inhoudelijk sterk online leerproduct op, want:

Wat anderen zeggen:

TestimonialPlusretail
TestimonialMichellevanMiddendorp
TestimonialHannekevanOnna
TestimonialStefaniedeGelas
previous arrow
next arrow
TestimonialMichellevanMiddendorp-landscape
Testimonial-Plus-portrait
TestimonialStefaniedeGelas-portrait
Testimonial-HannekevanOnnaportrait
previous arrow
next arrow